GARANCIJA

Kljub temu da so vsa vozila v naši ponudbi tehnično brezhibna in pregledana preko kontrolnih točk, se lahko zgodi, da se vam na avtu pojavi okvara, ki ni bila narejena po vaši krivdi. Zato vam svetujemo, da si ob nakupu rabljenega vozila uredite tudi dodatno jamstvo. V tem primeru imate v času garancijskega roka možnost in pravico do brezplačne ureditve napak na vašem vozilu, ki jih krije izbrani paket, katerega ste izbrali.

Za več informacij o sami garanciji rabljenih vozil ter paketih se lahko obrnite na partersko podjetje EURO-GS d.o.o.

Kontakt   

EURO-GS d.o.o.

Cesta na Pečovje 13
3220 Štore

Splet:   www.euro-gs.si  
E - mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
tel.&fax: +38670715571
GSM:  
   
   

Prodaja rabljenih vozil po ugodnih cenah, tehnično brezhibna vozila ter prijaznost so naša osnovna načela. Preverite našo zalogo vozil, ki se redno obnavlja na naših straneh. Da nas boste lažje našli Vam naj bo v pomoč naš zemljevid. Ker se za prodajo in nakup avtomobila ne odločamo vsak dan, si več o tem preberite na naših straneh, kjer predstavljamo odkup vozil ter izredne plačilne pogoje, pridobitev kredita ali plačilo na položnice. Več informacij na tel. št. 041/357-600.

Naša zaloga rabljenih vozil

Če želite prodati vaše vozilo, se prav tako lahko obrnete na nas. Vrednost vašega vozila bomo ocenili na podlagi priročnika Eurotax, kjer so navedene cenitve vseh vozil na slovenskem trgu. Vaše vozilo bomo odkupili takoj. Plačilo bo izvedeno po ogledu in dogovoru na Vaš račun! Za več informacij nas kontaktirajte.

Kontaktna stran

Vsak dober nakup potrebuje tudi dober finačni plan. Da bo pridobitev denarnih sredstev enostavna, vas opozarjamo na potrebne dokumente:

Financiranje nakupa

Poleg ustrezne dokumentacija vam zagotovimo tudi navodila za uporabo v slovenskem jeziku.

Naša zaloga rabljenih vozil

Najdete nas od ponedeljka do petka od 9.00 - 17.00 ter v soboto od 9.00 do 13.00 na naslovu Obrtniška cesta 8, Štore.

Kontaktna stran